portfolio | Sarah Louise van Duijn
Wist je al dat…
 

‘Wist je al dat Phil Collins dit nummer helemaal niet zelf heeft geschreven’, zeg ik als mijn werkdag bij Qmusic begint. Als jong meisje was ik al zo gefacineerd door muziek, dat ik je nu over elke artiest wel een leuk feitje of anekdote kan vertellen. En wat is de perfecte uitlaatklep voor al deze feitjes? De radio natuurlijk!¬†

Zolang ik mij kan herinneren ben ik een schrijver. Van liedjes maken tot het bedenken en uitvoeren van toneelstukken. Op jonge leeftijd vond ik al mijn passie voor het vertellen van verhalen. Hoewel ik mijn muzikale ei heel goed kwijt kan bij de radio, wil ik eigenlijk nog veel meer bereiken binnen de journalistiek.

Iemand vroeg mij laatst wat ik absoluut niet wil doen in de journalistiek. Mijn antwoord daarop: zeg nooit nooit. Daarom volgt hier een kleine samenvatting van enkele dromen die ik nog heb. Als eerste vind ik het belangrijk om échte verhalen te vertellen. Ik wil mensen steunen door hun verhalen te delen met het grote publiek. Daarnaast zou ik nog eens op reis willen om een andere cultuur te ontdekken bij 3 op Reis, verslaggever worden bij de Olympische Spelen of het nieuws lezen op de radio. Ik kan nog wel even doorgaan.

Waar ik ooit begon als creatief schrijfster, wil ik mijn kwaliteiten nu inzetten om deze moeilijke wereld een stukje beter begrijpbaar te maken voor iedereen. Ik denk dat er voor mij geen betere manier is om dat te bereiken dan via de journalistiek.

mijn producties
 
Profielfoto Sarah Louise
contact met Sarah Louise