portfolio | Lisa Lubberts
Van alle markten thuis
 

Als kind schreef ik tientallen verhalen per week. Korte, soms lange verhalen. Ook hield ik iedere zomervakantie een reisdagboekje bij, waarin ik beschreef wat ik allemaal meemaakte. Ik sierde mijn pagina’s met foto’s die ik maakte met een wegwerpcamera van een paar euro. Toen ik mijn middelbare school tijd afrondde was de keuze voor een studie dan ook snel gemaakt: het werd Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool in Amsterdam.

Door mijn passie voor taal, fotografie en ook film zat ik precies op de goede plek. Ik liep stage bij regionale omroep Veluwe FM waar ik radio leerde maken, bij online magazine Vrouwen.nl waar ik online artikelen mocht publiceren, en ik heb ervaring opgedaan op de redactie van BNN-VARA’S populair wetenschappelijke programma ‘Proefkonijnen’. Doordat ik heb mogen proeven van radio, de online tijdschriftenwereld en televisie, heb ik mijn kwaliteiten kunnen uitbreiden en daarnaast kunnen ontdekken welke branche binnen de media mij het meest aanspreekt.

Na mijn bachelor had ik het gevoel nog niet klaar te zijn voor de arbeidsmarkt. Ik wilde meer verdieping, en daarom volgde ik het premaster-traject voor de master Journalistiek en Nieuwe Media, om vervolgens met de master te kunnen starten. Welke richting ik precies op wil, ben ik nog niet uit. Hopelijk gaat dit masterjaar me meer inzichten geven.

mijn producties
 
Profielfoto Lisa
contact met Lisa