portfolio | Suzan Wolfhagen
Schrijvend de wereld over
 

Vroeger wilde ik al journalist worden. Alles wat er in de wereld gebeurde fascineerde me en het leek me fantastisch om mensen hun verhalen te vertellen. Ik heb altijd een passie voor schrijven en fotografie gehad en ze zeggen niet voor niks ‘maak van je hobby je werk’. Welk vak is daar dan geschikter voor dan de journalistiek?

Toen ik ouder werd, was ik hier niet zo zeker meer van en het is dan ook via een paar omwegen dat ik bij de Master Journalistiek en Nieuwe Media terecht ben gekomen. Tijdens mijn Bachelor Taalwetenschap ging ik een half jaar naar Spanje en volgde ik de minor Journalistiek en dat wakkerde mijn enthousiasme voor het vak weer aan. Het is namelijk de perfecte manier om werk later te kunnen combineren mijn reislust.

Tijdens mijn stage bij Reisbizz kwam ik erachter dat ik niet gemaakt ben voor het snelle nieuws, maar dat mijn interesse ligt bij achtergrond verhalen, reportages en documentaires. Tijdens de master hoop ik de kennis en skills op te doen om verhalen van mensen en culturen van over de hele wereld naar buiten te kunnen brengen. Zowel in tekst als beeld.

mijn producties
 
Profielfoto
contact met