portfolio | Muriel Wassink
Rookie
 

Op het gebied van journalistiek kom ik eigenlijk net kijken. Dit zie ik zelf eigenlijk niet als iets slechts. Het betekent dat er een wereld voor me open ligt en ik nog enorm veel kan leren.

Na het behalen van mijn bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen begon ik me af te vragen wat mij echt leuk leek om te doen. Eigenlijk vind ik heel veel dingen interessant. Journalistiek is een mooi middel om je te verdiepen in heel veel verschillende onderwerpen. Ik ben dan ook heel blij dat ik nu de master Journalistiek en Nieuwe Media volg. Journalistiek is in mijn ogen een heel eerlijk beroep. Deze oprechtheid miste ik nog wel eens tijdens mijn bachelor. Toch denk ik dat het bezitten van communicatie en journalistieke vaardigheden een sterke combinatie is. Eentje die in veel beroepen later van pas kan komen.

Later hoop ik dat ik verhalen kan laten zien door middel van beelden. Vooral het tonen van achtergrondverhalen in de vorm van foto’s of film lijkt mij heel erg mooi om te doen. Een presenterende rol lijkt mij hier ook heel leuk bij. Deze doelen realiseren is iets waar ik mijn stinkende best voor ga doen.

https://www.linkedin.com/in/muriel-wassink-a4657a170/

 

mijn producties
 
Profielfoto
contact met