portfolio | Milco Feijnenbuik
Cultuur zit in iedereen
 

“Een verbinding tussen kunst & cultuur en journalistiek is het ideale.”

Met deze gedachte begon ik in 2013 aan mijn bachelorstudie Theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Al tijdens mijn studie volgde ik verschillende journalistieke keuzevakken en liep ik stage bij het mediaplatform BackStageNow van Stage Entertainment Nederland. In augustus 2017 behaalde ik mijn titel Bachelor of Arts.

In mijn werkzaamheden bij het platform Musical 2.0, dat ik samen met een ex-studiegenoot heb, ben ik opnieuw bezig met de combinatie. Naast een eigen theaterproductie op de planning, houd ik mij ook bezig met redactionele taken in verschillende mediavormen. Ik schrijf achtergrondartikelen over het Nederlandse musicalklimaat en daarnaast film en monteer ik video’s en vlogs van mensen uit het vak. Tevens zijn we bezig met de voorbereidingen voor een nieuw te verschijnen boek.

Ik ben echter nog lang niet uitgeleerd. Door middel van de masteropleiding Journalistiek & Nieuwe Media aan de Universiteit Leiden hoop ik mijn journalistieke bagage verder te verdiepen en uit te breiden. Het uiteindelijke doel: later als cultureel journalist en programmamaker te werken en bij te dragen aan verschillende culturele radio- en televisieprogramma’s. Mijn artikelen en videoproducties die op deze website zullen verschijnen, zullen dan ook voornamelijk kunst en cultuur als uitgangspunt hebben.

mijn producties
 
contact met Milco