portfolio | Anne Werkman
Mijn vele interesses zijn mijn kracht
 

Vanaf het moment dat de oriëntatie naar een beroep begon werd het eigenlijk al snel duidelijk: ik had te veel interesses. Vanuit mijn omgeving kreeg ik dan ook vaak te horen dat ik een keuze moest maken, want met zo veel interesses zou ik nooit een goede carrière opbouwen. Zelf heb ik dat nooit als een valkuil gezien, maar juist een kwaliteit.

Uiteindelijk ben ik Communicatiewetenschap gaan studeren. Een studie waarmee ik nog veel verschillende kanten op kon. Al snel kwam ik erachter dat de media mij erg aansprak, en dan vooral de journalistiek. Tijdens mijn opleiding heb ik daarom meerdere vakken journalistieke vakken gevolgd en ben ik stage gaan lopen bij de radio. Journalistiek is voor mij ideaal, ik kan ongestoord al mijn interesses ontdekken en mijn nieuwsgierigheid erop los laten.

Er is dan ook niet een specifiek onderwerp dat mij bezig houdt. Wel heb ik altijd een fascinatie voor beeld gehad. Daarom wil ik dan ook graag een stage gaan lopen bij de televisie. In de toekomst hoop ik via fotografie en video verhalen te vertellen waarmee ik mensen raak en hun wereld een klein beetje vergroot.

mijn producties
 
Profielfoto Anne
contact met Anne