portfolio | Merel van Waalwijk van Doorn
“Ik durf het bijna niet te vragen”, hoezo?
 

Hoe tolerant we soms ook lijken… wij, Nederlanders, vinden wat wij niet kennen vaak nog een behoorlijke ver-van-mijn-bed-show. Ik wil wat men spannend vindt dichterbij halen door die verhalen een podium te geven en te vragen wat een ander misschien niet durft te vragen. Zo hoop ik van Nederland een nog iets mooier plekje te maken. Hoe? Het liefst door te presenteren! Dit is mijn grootheidswaanzin, maar die dromen zijn er wel. Het lijkt me geweldig om gesprekken te voeren waarmee ik anderen zowel kan vermaken als inspireren.

Ik voer graag kwetsbare gesprekken. Met mijn vrienden, maar ook met mensen die ik net ken. Ik denk dat daar mijn kracht ligt. Ik kan binnen no time een sterke vertrouwensband met iemand opbouwen. Mensen stellen zich makkelijk bij mij open, niet in de laatste plaats omdat ik dat ook bij hen doe. 

Mijn doel is mensen een kijkje geven in de wereld van een ander. Bijzondere verhalen uit bijzondere mensen halen, en voor mij is dat iedereen. Ik probeer eigenlijk elk gesprek in te gaan met de gedachte dat ik van iedereen wat kan leren en zou die lessen willen overbrengen op luisteraars. Ik wil mij inzetten om alles bespreekbaar te maken en mensen wat dichter bij elkaar te brengen.

 

mijn producties
 
Profielfoto Merel
contact met Merel