portfolio | Jessie Eickhoff
Ik bevraag, dus ik ben
 

Als afgestudeerd filosoof schrijf ik het liefst over maatschappelijk relevante onderwerpen waarmee ik problemen aankaart, vernieuwde visies lever en oplossingen in beeld breng. 

In 2017 begon ik aan de studie filosofie als poging om de wereld te begrijpen. Bij een poging is het ook gebleven. Hoewel ieder college, werkgroep en tekstlezing zorgden voor een breder begrip, eindigde ik altijd met alleen maar meer vragen. Ik moest concluderen dat er zelden één waarheid is. Wel kunnen we, door constant vragen te stellen, ons wereldbeeld verbreden.

Hetzelfde geldt voor de journalistiek. Ik probeer te begrijpen – en begrijpelijk te maken hoe het één en ander in elkaar zit. Wellicht is er niet altijd één juist antwoord te vinden, maar juist door onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken te belichten, wil ik informeren, inspiratie geven en begrip creëren.

Tijdens de master journalistiek en nieuwe media leer ik niet alleen hoe de media verbeterd kunnen worden, maar ook hoe ik mijn eigen journalistieke vaardigheden kan perfectioneren. Of in andere woorden, hoe ik mijn droom om kwaliteitsjournalistiek te maken, kan volbrengen.

Kijk voor meer informatie op mijn website.

mijn producties
 
Profielfoto Jessie
contact met Jessie