portfolio | Floor Jansen
De kracht van het overtuigen
 

Tijdens mijn bachelor Film- en Literatuurwetenschappen miste ik het creatieve en praktijkgerichte, dus koos ik ervoor om de minor journalistiek te doen. Mijn interesse en nieuwsgierigheid waren gewekt en ik wilde meer leren over het journalistieke vak.

Met een achtergrond van film, waarin de kracht en betekenis van tekst en beeld uitvoerig wordt behandeld, leek mij de master Journalistiek en Nieuwe Media een mooie combinatie. Waar ik precies terecht wil komen, weet ik nog niet. Ik heb een zeer brede interesse en meerdere passies, dus het kan nog alle kanten op. Ik heb bijvoorbeeld een film achtergrond qua studie, maar ik vind interior design en maatschappelijke thema’s ook erg interessant!

Ik heb stage gelopen bij Girlscene, een online tijdschrift voor jonge meiden. Ik heb hier veel van geleerd, maar ik ben klaar voor de volgende stap. Ik zou me graag willen verdiepen in grotere verhalen en interviews. Het bijzondere aan de journalistiek vind ik dat je de lezer meeneemt in een andere wereld en met tekst en beeld iemand kan informeren, shockeren, ontroeren of overtuigen.

mijn producties
 
Profielfoto Floor
contact met Floor