portfolio | Celine Toering
Celine Toering
 

Hoi! Mijn naam is Celine Toering, ik ben 22 jaar en woonachtig in de prachtige studentenstad Leiden. Tot mijn achttiende heb ik in het pittoreske Heiloo gewoond. Toen ik ben gaan studeren heb ik mijn ouderlijk huis verlaten en zo woon ik alweer vier jaar in de sleutelstad. De bacheloropleiding Politicologie: Internationale Betrekkingen en Organisaties heb ik afgerond en inmiddels ben ik masterstudent van de opleiding Journalistiek en Nieuwe Media aan Universiteit Leiden.

Ik heb het ontzettend naar mijn zin op deze masteropleiding. Ik ben erg blij met de combinatie van theorie en praktijk. Eindelijk doe ik een opleiding voor wat ik later echt wil worden, namelijk: journalist. Al van jongs af aan ben ik bezig geweest met het schrijven van verhaaltjes en eigen bedachte sprookjes. Om op jonge leeftijd lezers te scharen bracht ik deze verhaaltjes rond bij mijn buren.

Afgelopen jaar heb ik mijn aantal lezers kunnen uitbreiden door stage te lopen op de redactie van VICE Benelux. Ik heb daar een geweldige tijd gehad en enorm veel geleerd en dankzij mijn stage schrijf ik tegenwoordig als freelancer voor dit millennial medium.

Mijn expertise ligt op het gebied van (internationale) politiek. Deze interesse is opgewekt door mijn bacheloropleiding. Omdat zoveel in de wereld met politiek te maken heeft, heb ik het idee dat ik er nooit over uitgepraat en uitgeschreven raak. Mijn doel met journalistiek is om mensen te vermaken en om mensen aan het denken te zetten. Ik hoop dat jullie nog ontzettend veel van mij gaan lezen en zien!

mijn producties
 
contact met Celine