portfolio | Charley Steur
“Blessed are the curious, for they shall have adventures”
 

Mijn nieuwsgierigheid kent geen grenzen. Dit komt tot uiting in mijn twee passies: internationale betrekkingen en journalistiek.

Tijdens het uitzoeken van oude spullen kwam ik een vriendenboekje tegen van toen ik rond de 8 jaar oud was. Een van de vragen die moest worden ingevuld was: “Wat wil je later worden?” Veel kinderen hadden als een invulling piloot, brandweerman of werken bij de Mcdonalds. Mijn antwoord was: “Mijn ambitie is om journalist te worden”. Vele jaren zijn verstreken en inmiddels ben ik het pad van de internationale betrekkingen en politieke wetenschap ingeslagen. Mijn bachelor en masteropleiding heb ik met veel plezier en enthousiasme gedaan maar mijn passie voor journalistiek is nooit verdwenen.

Door middel van het voorzetten van mijn studie via de Master Journalistiek en Nieuwe Media hoop ik mijn academische interesses en vaardigheden verder uit te breiden. Het liefst trek ik na mijn opleiding de wijde wereld in. Het lijkt mij heel bijzonder om reportages te maken over wereldproblematiek en verhalen te vertellen over mensen uit de verste uithoeken op de aarde.

mijn producties
 
contact met Charley